Кофичка со кинетички песок зелена боја 350 gr.и 3 калапи

290 ден Со ДДВ

Со сетот со кинетички песок Crafy Play, забавата никогаш нема да заврши! Со мекиот песок за игра, децата ќе можат да ги прават облиците што ги сакаат користејќи ја својата имагинација. Со овие додатоци за обликувањето, децата ќе се забавуваат и ќе ја развиваат својата креативност. Има мека структура и ви овозможува пријатни моменти со лесно трансформирање од форма во форма.

На залиха

Спореди