Кинетички песок розова боја 500 гр.

250 ден Со ДДВ

Сосема нова забава на моделирање со кинетички песок. Кинетички песок во розова боја, замесете го, формирајте форми, и растурете го повторно! Тој е антимикробен и антибактериски. Ги подобрува моторните вештини на децата и им овозможува да создаваат свои креации.

На залиха

Спореди