Jay’s Electro Mech

1.549 ден Со ДДВ

Сетот Lego Ninjago Jay’s Electro Mech им помага на децата да научат како да градат пред да уживаат во забавни битки со роботот играчка и нинџа автомобил. Сетот со борбени играчки опремени со акција вклучува 2 минифигури од сезоната 4 на ТВ серијата Ninjago: нинџа Xej и негативецот Ејзор и плус стартер коцка делумно изградена основа за да се олесни градењето и играњето.

На залиха

Спореди