J.B.’s Ghost Lab

1.579 ден Со ДДВ

Изградете го и играјте со овој сет, а потоа оживејте го додека комуницирате со сетот додека го гледате преку апликацијата AR. Користењето на апликацијата LEGO® Hidden Side е како да гледате низ прозорец исполнет со предизвикувачки мистерии за решавање, духови за пораз и шефови на духови што треба да ги надминете. Вклучува лабораторија со комора, 3 минифигури, куче дух и многу детали.

На залиха

Спореди