Hogwarts Moment Herbology Class

2.199 ден Со ДДВ

Сетот Harry Potter Hogwarts Moment Herbology Lesson е е лего-книга од коцки со внатрешна стаклена градина во Хогвортс каде се одржуваат часови по билкарство. Вклучува мини-фигури на Карло Каневасер, Невил Лонгботом и Професор Спрут, книга за магии, тикви, златна чешма за вода со кофа и стаклена градина.

На залиха

Спореди