Guess Who

2.399 ден Со ДДВ

Најпознатата игра Guess Who! Секој играч избира мистериозен карактер и потоа, поставувајќи прашања (на кои одговорот може да биде да или не), се обидуваат да го откријат мистериозниот карактер на противникот. Кога сте апсолутно сигурни кој е мистериозниот карактер на противникот – погодувајте. Бидете внимателни – ако направите грешка, противникот победува. Победи во 5 рунди и биди шампион на погодување.

Нема на залиха

Спореди
SKU: HASC2124 Категории ,
Бренд:: Mb Game