Guarded Fortress Expansion Set

3.280 ден Со ДДВ

Овој сет се одликува со тврдина што може да се гради со катапулт, патишта со вода и лава изградени од коцки и дел за војна, за соло забавно градење или групни игри. За да стигне до тврдината и да освои дигитални монети, Марио фигура (која не е вклучена во сетот) можеби ќе треба да го користи катапултот, да је прескокне лавата изградена.

Нема на залиха

Спореди
SKU: 20LEG71362 Категории , ,
Бренд:: Lego
Brands