Graveyard Mystery

2.379 ден Со ДДВ

Децата можат да доживеат забавни авантури кои привлекуваат духови комбинирајќи искуство на игра со проширена реалност со овој сет. Оваа прекрасна играчка со апликации комбинира градежен Lego модел со зголемена реалност за децата да овозможат целосно интерактивно искуство со игра. Преполн со кул детали од гробиштата, овој сет за составување има фигура на куче, градинарска фигура, минифигури девојчиња и момчиња, вртлива статуа, гроб што се отвора и прогонувано дрво раце за многу забавни авантури во лов на духови.

На залиха

Спореди