Forest Fire

659 ден Со ДДВ

Одличен вовед во возбудливиот свет на пожарникарите со инспирација за имагинативна игра на улоги заснована на реални сценарија. Децата можат да бидат херои на секој ден со оваа паметна мала играчка за градење, со одличен пожарникар, дрво со пламен и слатка фигура на був.

На залиха

Спореди