Fire Truck

389 ден Со ДДВ

Оваа популарна детска играчка ви овозможува лесно градење, забавно исполнето искуство со игра, кое ги поддржува првите развојни пресвртници на малите деца. Малите деца го возат црвеното противпожарно возило до својата следна возбудлива мисија.

На залиха

Спореди