Fire Station

3.499 ден Со ДДВ

Изградете возбудлива противпожарна станица и противпожарно возило со светло и звук на сирена. Посетете ја противпожарната станица која е лесна за градење и уживајте во играта додека им помагате на пожарникарите да го изгаснат камперскиот оган и да се искачат по скалата за да го спасат полициското куче од кулата.

Нема на залиха

Спореди
SKU: 19LEG10903 Категорија