Fire Ladder Truck

1.599 ден Со ДДВ

Внесете возбуда во детската игра со овој сет Lego City, Fire Ladder Truck. Со овој сет можете да изградите противпожарен камион со скала за гаснење, воден хидрант и пламени за гаснење!

На залиха

Спореди