Fire Helicopter Response

1.839 ден Со ДДВ

Оваа играчка за пожарникар, со повеќе возила, нуди бесконечна забава за градење и игра. Сетот содржи хеликоптер, спасувачки АТВ, запалена цевка, 3 минифигури.

На залиха

Спореди