Fire Hazard Truck

659 ден Со ДДВ

Внесете возбуда во детската игра со овој сет Lego City, Fire Hazard Truck. Тие можат да го насочат противпожарното возило со навалување лево и десно, и да го изгаснат огнот. Со пожарникар на теренот, овој сет за градењеќе ги разгори детските фантазии.

На залиха

Спореди