Farm Animal Care

649 ден Со ДДВ

Овој сет содржи 4 слатки животни од фарма кои се совршени за деца од предучилишна возраст да ги соберат и да си играат со нив. Додека дејствуваат активности за згрижување животни, како што се хранење и подготвување за пред спиење, малите љубители на животните ќе ги подобрат своите фини моторни вештини и нивната социјална и емоционална свест.

На залиха

Спореди