Epic Battle Set – Kai vs. Skulkin

679 ден Со ДДВ

Натерајте ги децата да играат битки против добро и зло меѓу херојот Каи и Скулкин со овој сет од Lego Ninjago, Kai vs. Skulkin. Вклучува и детален храм кој треба да го изградите од коцки и кул платформа за борба која се врти во акција и Каи ќе може да ја користи како моќно оружје за да го собори Скулкин.

На залиха

Спореди