Emma’s Shopping Play Cube

777 ден Со ДДВ

Кутија со задоволства. Внатре во во внатрешноста на овој сет се наоѓа минијатурен свет на забава со продавницата за играчки. Вклучено е минифигура на Ема и домашно милениче, заедно со автомобил-играчка, авион и воз што може да се изгради.

На залиха

Спореди