El Fuego’s Stunt Truck

3.259 ден Со ДДВ

Децата можат да доживеат возбудлив начин за играње со овој сет што комбинира уникатно искуство на игра со проширена реалност. Оваа уникатна играчка располага со камион со каскадер со задна суспензија, простор за 2 минифигури во кабината и топови за играчки поставени на задната страна, одличен сецкач за мотори со 3 тркала со простор за 2 минифигури.

На залиха

Спореди