Duel on Mustafar™

2.025 ден Со ДДВ

Со иконските ривали на Star Wars, лајтсајбери и експлозија на растопена лава, овој сет на LEGO ги потикнува децата да играат улоги во борбите Анакин – Оби-Ван на планетата Мустафар. Децата можат да направат рудник „Мустафаријан“ и да ги постават минифигурите „Anakin Skywalker“ и „Obi-Wan Kenobi“ на лизгачки, ротирачки платформи, за да го пресоздадат епскиот „Lightsaber Duel“ на Мустафар.

Нема на залиха

Спореди