Droid Commander

15.999 ден Со ДДВ

Запознајте го вашиот обожавател на Star Wars со богата галаксија од коцки, возбудливи мисии и забава со кодирање со сетот LEGO Droid Commander LEGO Star Wars BOOST. Оваа интерактивна играчка со робот го става вашето дете во команда со 3 LEGO дроиди контролирани од апликациите: R2-D2, Gonk Droid и Mouse Droid, секој со свои личности и вештини. Користејќи ја бесплатната апликација LEGO BOOST Star Wars, вашиот млад командант ги создава дроидите, го вметнува движечкиот центар контролиран со Bluetooth во оној што ќе ја реши секоја мисија и го оживува користејќи ја интуитивната средина за кодирање со влечење и пуштање

Нема на залиха

Спореди
SKU: 19LEG75253 Категории , ,
Бренд:: Lego
Brands