Cybex Sirona, Autumn Gold

39.999 ден Со ДДВ

Родителите кои сакаат максимална безбедност за своето дете имаат потреба од производи што ги исполнуваат нивните очекувања од секој поглед. Со Cybex Sirona воспоставени се стандарди во областа на заштитата од странично и предно влијание, спојувајќи ги во автомобилско седиште што ги надминува сите пред нив. Автомобилското седиште Sirona се користи од раѓање до 4 години. Монтирање со еден клик Isofix (во двете позиции) – лесна и брза инсталација за поголема безбедност. Во случај на несреќа, безбедносниот систем на автомобилот и седиштето е истовремено активиран и апсорпцијата на удари започнува во најраната фаза. Има механизам за ротација 360 ° и обезбедува удобен пристап до седиштето на автомобилот, а исто така ви овозможува да ја промените позицијата на седиштето без да го извадите од монтирањето. Прилагодливата линеарна заштита од страничен удар (L.S.P.) обезбедува дополнителна безбедност во двете позиции со апсорпција на силата на судири на странични удари. Линеарната реакција се постигнува со присуство на прилагодливи странични заштитни перничиња заедно со странични заштитници. Седиштето има безбедносни ремени со 5 точки на безбедност – прилагодлив систем со едно движење со меки влошки за меѓуножјето, торзото и рамената. Прилагодувањето на потпирачот за грб со еден допир го прави патувањето уште поудобно. Подлогата за глава се прилагодлива во 11 позиции. Контролата на насока за возење спречува злоупотреба на положбата нанапред пред детето да наполни 15 месечна возраст и да достигне минимална големина од 76 см. Cybex препорачува патување наназад за деца до 105 см, прибл. 4 години.

Нема на залиха

Спореди
SKU: CY517000065 Категории , ,
Бренд:: Cybex