Creative Transparent Bricks

2.569 ден Со ДДВ

Сетот Creative Transparent Bricks се одликува со блескава низа на коцки во сите видови бои, форми и големини, плус возбудлив избор на класични коцки, очи и тркала. Сe што им треба на децата за бескрајни часови креативна игра.

На залиха

Спореди