Creative picture frames

1.650 ден Со ДДВ

Дизајнирајте свои креативни рамки за слики со овој сет кој се одликува одликува со 3 рамки и шарени коцки за украсување на рамките. Децата можат да бидат имагинативни со своите вештини за самоизразување на играта, додека ги прават рамките за фотографии уникатно нивни. Рамките можат да се користат индивидуално или поврзани на различни начини со вклучените коцки.

На залиха

Спореди