Creative Green Bricks

359 ден Со ДДВ

Креативни зелени коцки за да се разбуди детската фантазија. Постојат 3 забавни изградби: куче, хеликоптер со ротирачки сечила и јаболкница со јаболка. Децата комбинираат коцки за да ги прилагодат своите модели – и потоа создаваат свои уникатни креации.

На залиха

Спореди