Connect 4

1.199 ден Со ДДВ

Тактизирајте и победете во Connect 4. Играчите наизменично вметнуваат чипови во колоните на таблата, обидувајќи се да поврзат серија од 4 нивни чипови хоризонтално, вертикално или дијагонално, но исто така го спречуваат противникот тоа да го стори први. Натпреварувачите разделуваат чипови од различни бои и ги вметнуваат во полињата. Победник е оној кој е прв по ред ќе комбинира 4 чипови од иста боја.

Нема на залиха

Спореди
SKU: HASB1000 Категории ,
Бренд:: Mb Game