Cinderella’s Castle Celebration

2.289 ден Со ДДВ

Децата можат да ги прошират своите вештини за играње улоги и креативност со Пепелашка и нејзините миленици во овој сет, кој претставува фасада на замокот со кули и павилјон што може да се гради со балон, седиште и штанд за торти. Оваа забавна играчка им помага на децата од предучилишна возраст и младите да научат да градат со коцки. Сетот вклучува база за стартување коцки за поедноставување на градењето, а упатството чекор по чекор ќе им помогне дури и на првите градители да ги конструираат моделите сами, стекнувајќи огромно зајакнување на самодовербата. За дополнителна забава, преземете ја бесплатната апликација LEGO Life Instructions PLUS со одлики за зумирање и ротирање.

На залиха

Спореди