Cherry Picker

779 ден Со ДДВ

Овој моќен модел 2 во 1 е преполн со реални карактеристики, вклучувајќи детален механизам за подигнување на корпа, 4 светла за предупредување за опасност, 2 светла за предупредување и големи гуми.

Нема на залиха

Спореди