Character Packs Series 2

299 ден Со ДДВ

Пренесете ја вашата игра Lego Super Mario на друго ниво со нови карактери! Секој пакет содржи карактер што може да се изгради нови предизвици. Постојат 10 различни карактери што треба да се соберат. Кого ќе добиете? Отворете го пакетот и дознајте!

На залиха

Спореди