Cat Grooming Car

699 ден Со ДДВ

Помогнете им на младите да развијат вештини за градење додека се грижат за животни со овој сет Cat Grooming Car. Децата можат да им се придружат на Ема и Миа додека собираат мачки на кои им е потребна опрема во нивното играчко возило и ги враќаат во нивниот салон.

На залиха

Спореди