Candy Mermaid BeatBox

1.549 ден Со ДДВ

Отворете го светот на создавање музички видеа за деца кои сакаат да танцуваат и да настапуваат. Оваа Lego Vidiyo Candy Mermaid BeatBox го прави секое време на игра возбудливо. Преземете ја бесплатната апликација за да ја скенирате мини фигурата на поп-музиката и да ја откриете кул сцената на личноста сирена. Потоа скенирајте ги BeatBits за да отклучите специјални ефекти и предизвици, додека децата произведуваат свое уникатно музичко видео, за споделување со другите креатори.

На залиха

Спореди