Bruni the Salamander Buildable Character

1.049 ден Со ДДВ

Овој сет вклучува фигура за изградба на саламандер со лего коцкички, со големи очи и уста што се отвара, мал оган со пламен, 2 стапчиња и снегулка што се балансира на јазикот на саламандер.

На залиха

Спореди