Bricks and Lights

2.199 ден Со ДДВ

Двојно зголемете ја вашата креативност и имагинација со овој забавен сет за театарски кукли. Прво со градење на кул модели, и второ со трансформација на нив во кукли во сенка користејќи кастери за сенка од светли тули. Коцките од овој сет може да се користат за изградба на 12 градби : замок, смешно лице, принцеза, палка, петел, крадец, пиратски брод, був, дух, мелница, ајкула и диносаурус и останатите коцки можете да ги користите за да создадете свои креации.

На залиха

Спореди