Brick Box

2.250 ден Со ДДВ

Едукативна играчка за мали деца. Во рамките на цврстата кутија за складирање, ќе најдете автомобил со подвижни тркала, покрив, прозорец, цвеќиња, леб, минифигури дупло, нумерирани коцки, заедно со асортиман на оригинални коцки со привлечни бои. Овој мултифункционален сет за игри е полн со идеи и инспирација за деца.

Нема на залиха

Спореди