Boun’s Boat

3.799 ден Со ДДВ

Сетот Boun’s Boat доаѓа со две минифигури и три нови тули за да ги претставува суштествата Онги. Сетот доаѓа со три конструкции, вклучувајќи брод со ракчиња, помал брод и област на пристаништето. Двете минифигури се Баун и Сису Хуман, кои можеби се човечкиот облик на змејот Сису.

На залиха

Спореди