Barbecue Burn Out

769 ден Со ДДВ

Придружете се во забавата со вашето дете со сетот Barbecue Burn Out. Овој сет е направен да биде забавен и лесен за деца од предучилишна возраст и млади, одлична играчка со противпожарно возило. Овој возбудлив комплет вклучува и дрво, скара, оган, секира и 2 минифигури.

На залиха

Спореди