AT-ST™ Raider

6.699 ден Со ДДВ

Возбудете го секој составувач на LEGO со ова возило Star Wars AT-ST Raider. Вклучува 4 карактери на Star Wars Мандалориецот, Кара Даун и 2 мини-фигури на Клатооин Рајдер. Возилото има позитивни нозе, бедем за вртење со тркало, отвор на крошна со простор за минифигура во детален кокпит и специјално украсени елементи за канибализиран изглед.

На залиха

Спореди