Ariel’s Celebration Boat

2.150 ден Со ДДВ

Помогнете им на младите да ги развиваат своите способности за градење и играње улоги со овој сет Ariel’s Celebration Boat. Во комплетот има брод, пристаниште и подводна сцена, принцезата Ариел и нејзините пријатели кои прават. На бродот има делумно конструирана основа, на која лесно може да се гради, за да започне претставата брзо!

Нема на залиха

Спореди