Animal Train

1.399 ден Со ДДВ

Во овој симпатичен сет Animal Train има коцки за изградба на 4 животни. Се составуваат слон (4 дела), тигар (2 дела), жирафа (3 дела) и панда (2 дела), како и 4 вагони со тркала за да ги поврзат.

На залиха

Спореди