Andrea’s Shopping Play Cube

777 ден Со ДДВ

Кутија со задоволства. Охрабрете ја љубовта на децата кон животните со овој сет. Во внатрешноста на оваа играчка се наоѓа мини продавница за миленичиња и минифигура на Андреа. Дозволете им на младите да уживаат во играње улоги, преправајќи се дека се сопственици во продавница или клиенти.

На залиха

Спореди