Andrea’s Bunny Cube

690 ден Со ДДВ

Lego Friends Andrea’s Bunny Cube е забавен сет затворен во кутија за носење со тематика на зајаче. Сетот содржи мини фигура на Андреа и симпатично зајаче, кое седи под пар остри зајачки уши, колиба, дрво и печурка.

На залиха

Спореди