Anakin’s Jedi™ Interceptor

2.499 ден Со ДДВ

Овoј сет LEGO Star Wars вклучува минифигура Anakin Skywalker, плус R2-D2 LEGO дроидна фигура за играње улоги. Анакин се вклопува во пилотската кабина на Jedi Interceptor и R2-D2 може да седи на крилото.

Нема на залиха

Спореди