Airport

1.989 ден Со ДДВ

Малите дечиња ќе уживаат да му помагаат на пилотот да ги качи сите патници во авион што може да се изгради и да се издигне на небото. Децата од предучилишна возраст можат лесно да направат порта за влез, подвижна лента за багаж и ротирачка кула за контрола на летање

Нема на залиха

Спореди
SKU: 18LEG10871 Категорија